Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Марш за нашите деца 2

    На почетокот на учебната година 2019/2020 повторно се соочивме со кршење на нашите уставни права. Децата кои не беа вакцинирани со МРП вакцина, беа дискриминирани, малтретирани и им се закануваа со отпишување од училиште. На…

Марш за нашите деца

    На почетокот на учебната година 2019/2020 повторно се соочивме со кршење на нашите уставни права. Децата кои не беа вакцинирани со МРП вакцина, беа дискриминирани, малтретирани и им се закануваа со отпишување од училиште. На…

Слободата нема цена!

https://odnaszanas.mk/wp-content/uploads/2022/12/ZATOA-ShTO-SLOBODATA-NEMA-CENA.mp4 Доколку сакаш слобода, ДА СЕ РАДУВАШ НА ЖИВОТОТ, а не да се плашиш да го живееш, Доколку сакаш да дишеш ЧИСТ воздух, а не да се ГУШИШ во смог и под МАСКА, Доколку сакаш да…

ССО – Вебинар: Др Мириам Гросман (дел 2)

Д-р Мириам Гросман: Вистината за родот - дел 2   -Што е тоа родова сензитивност? - Што учат децата во родово-сензитивно образование? - Што вели историјата и науката за овие концепти?…

ССО – Уште едно предавање од д-р Гросман

„Овде сум да ве предупредам, во најсериозна смисла на зборот, дека родово-сензитивниот тренинг, како што е дизајниран од IPPF, е опасен за најголемиот дел од децата и семејставата. Кога дипломирав на медициснкиот…

ССО – Вебинар:Др. Мириам Гросман (дел 1)

Д-р Мириам Гросман: Вистината за родот - дел 1   -Што е тоа родова сензитивност? - Што учат децата во родово-сензитивно образование? - Што вели историјата и науката за овие концепти? …

Донација – д-р Мириам Гросман

Ви благодариме! Вашата донација за настанот во кој предавач ќе биде д-р Мириам Гросман на темата Вистината за родот, можете да ја направите преку уплата на следната сметка: Примател: Здружение…

ССО – Д-р Мириам Гросман

ВИСТИНАТА ЗА РОДОТ, 24.6.2021 и 1.7.2021 во 19:30h, Zoom, YouTube, livestream Сите информации, измени и дополнувања поврзани со настанот, може да ги следите преку регистрација (притискање Interested/Going) на овој линк. Почитувани родители и…

Научна конференција 2019: Д-р Среќко Сладољев

    Д-р Среќко Сладољев, PhD имунолог, поранешен раководител на Одделот за истражување при Имунолошкиот завод во Загреб, член на Хрватската академија на науки и уметности на дијаспората. (Хрватска, ЕУ)   Тема на излагање на конференцијата: Патолошки имун…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.