Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Донација – д-р Мириам Гросман

Ви благодариме!

Вашата донација за настанот во кој предавач ќе биде д-р Мириам Гросман на темата Вистината за родот, можете да ја направите преку уплата на следната сметка:


Примател: Здружение ОД НАС ЗА НАС Скопје
Трансакциска сметка: 300000004379974
Банка на примател: Комерцијална банка
Цел на дознака: Донација за проект P-2021-001
Повикување на број – одобрување (задолжување): P-2021-001

Zdruzenie OD NAS ZA NAS SKOPJE, Address: Vic 28/36, 1000 Skopje
IBAN Code: MK07300701003607591
SWIFT: KOBSMK2X
Bank Name: KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE
Bank Adress: Orce Nikolov 3
Country: Macedonia


Како и секогаш, извештајот за собраните и потрошените финансиски средства ќе биде јавно достапен.

Ви благодариме!

Повеќе за конференцијата и учесниците дознајте тука

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.