Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Експерт предупредува: Предлозите на СЗО би можеле да им го одземат суверенитетот на нациите, да создадат светска тоталитарна држава

  Во интервју за The Defender, д-р Френсис Бојл,  ги повика федералните и државните влади на САД веднаш да излезат од СЗО - Објавено на Children's Health Defence     Тајни преговори се одржаа неодамна во Женева,…

Правни постапки во однос на правото на избор при вакцинација

Правото на информирана согласност на родителите за вакцинација, е законски основана категорија, која е е потиснувана, сокривана од јавноста. Многумина не знаат дека таа постои, и на неа родителите имаат право според позитивните…

АХЛ на САД сè уште не може да го потврди нивото на алуминиумски адјувант во вакцините инјектирани кај бебињата

„После 6 месеци Агенцијата за храна и лекови на САД сѐ уште не може да го потврди количеството на алуминиумски адјувант во детските вакцини, покрај тоа што студија пронајде значителни дивијации во различни…

По 20 години истражување – катастрофа со Денгаваксија, а што ќе се случи со избрзана вакцина за КОВИД 19?

  Развојот на вакцините е тема што се наоѓа во сечија мисла, бидејќи светот се обидува да најде начини како да го заштитиме нашето здравје и здравјето на нашите најблиски од корона вирус.…

CDC нема докази дека вакцините не предизвикуваат аутизам!

CDC на својата веб-страница тврди дека „вакцините не предизвикуваат аутизам“. И покрај ова тврдење, истражувањата откриле дека помеѓу 40% и 70% од родителите со дете со аутизам продолжуваат да ги обвинуваат вакцините за…

Политичкa и научна основа на тврдењата за безбедност на вакцините – знаење наспроти верба

  Д-р Џејмс Лајонс-Вајлер е долгогодишен ветеран во областа на геномиката, протеомиката, биоинформатиката и еволутивната биологија. Има докторат по екологија, еволутивна и конзервациска биологија и освоил DOE / Sloan постдокторат по компјутерска молекуларна…

200 сигнали за повреди поврзани со вакцинацијата

  Медиумите, вашиот педијатар, политичарите и здравствените власти како и CDC и FDA тврдат дека вакцините се недвосмислено безбедни и ефикасни. Па, зошто стотици рецензирани студии укажуваат точно на спротивното, што е и случај…

МРП на Мерк и ГСК со еднаков, голем ризик за несакани реакции

Двајца високо котирачки научници на Мерк, Стивен Крахлинг и Џоан Влоховски, во 2010 година поднесоа Федерална тужба за свиркачи (Federal whistleblower lawsuit), во која тврдат дека Мерк додале зајачки антитела на примероци од…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.