Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: Д-р Среќко Сладољев

 

 

Д-р Среќко Сладољев, PhD имунолог, поранешен раководител на Одделот за истражување при Имунолошкиот завод во Загреб, член на Хрватската академија на науки и уметности на дијаспората. (Хрватска, ЕУ)

 

Тема на излагање на конференцијата:

Патолошки имун одговор како резултат на продолжена имунолошка провокација со инвазивни вакцини

Имуно-биолошки механизми кои можат да го променат имуното здравје на примателите на вакцини

 

 

Доколку сакате да дознаете повеќе за д-р Среќко Сладољев, кликнете овде.

За неговата работа прочитајте повеќе на следниве линкови:

  • Дали вакцинацијата е штетна? (Статија)
  • Вакцинацијата со игла е играње со ДИНАМИТ! (Статија)
  • Забранетото интервју: Вакцини со игла треба веднаш да се забранат! (Статија)
  • Дел од вакцинираните ќе бидат погодени од опасни автоимуни болести! (Статија)
  • Вакцини и природен имунитет. (Видео)
  • „Живот и здравје“ – Вакцинација. (Видео)
  • Симпозиум „INFOVax“, 20-ти мај 2018 година, Белград. (Видео)
  • НЕ за задолжително вакцинирање ! (Видео)
  • Контекст: За и против вакцинација. (Видео)
  • Фармацевтската индустрија заработува од болести поради кои ние страдаме, како последици од вакцинацијата. (Статија)

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.