Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Покана за редовно собрание

      Врз основа на Член 24 од Статутот на Здружение на граѓани за заштита на човекови права ОД НАС ЗА НАС Скопје за одржување на редовно Собрание, Претседателот до сите членови на здружението на…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.