Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ССО – Измени на ЗОО

"РОДИТЕЛИТЕ имаат ПРВЕНСТВЕНО ПРАВО да го изберат образованието за своите деца согласно своите уверувања" - Универзалната Декларација за Човекови Права. Со новата Концепција за основно образование, начинот на кој е…

Научна конференција 2019: Милина Дориќ

  Милина Дориќ, адвокат по семејно право, правa на децата,човечки права и заштитa на правата на пациентите (Србија)   „Родена сум 31.07.1988 година во Нови Сад, тогашна Југославија. Редовно ги завршив студиите на државниот правен факултет, а…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.