Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ССО – Вебинар:Др. Мириам Гросман (дел 1)

 

-Што е тоа родова сензитивност?

– Што учат децата во родово-сензитивно образование?

– Што вели историјата и науката за овие концепти?

– Дали родовата сензитивност е дел од сеопфатното сексуално образование?

 

https://youtu.be/FQNhD_aS7mU

 

 

Вториот дел од вебинарот можете да го видите овде.

 

 

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.