Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ССО – Вебинар: Др Мириам Гросман (дел 2)

 

-Што е тоа родова сензитивност?

– Што учат децата во родово-сензитивно образование?

– Што вели историјата и науката за овие концепти?

– Дали родовата сензитивност е дел од сеопфатното сексуално образование?

https://youtu.be/_Plsk0cof5g

 

 

Првиот дел од вебинарот можете да го видите овде.

 

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.