Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Слободата нема цена!

https://odnaszanas.mk/wp-content/uploads/2022/12/ZATOA-ShTO-SLOBODATA-NEMA-CENA.mp4 Доколку сакаш слобода, ДА СЕ РАДУВАШ НА ЖИВОТОТ, а не да се плашиш да го живееш, Доколку сакаш да дишеш ЧИСТ воздух, а не да се ГУШИШ во смог и под МАСКА, Доколку сакаш да…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.