Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Упатство за постапка во училишта – маски

  Почитувани родители,   Информациите од терен се дека сѐ повеќе родители и ученици веќе не можат да прифатат да носат маски/прекривки за време на училишната настава, особено во услови кога не ни се нудат…

Документи

БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ КОПИЈА ОД МЕДИЦИНСКО ДОСИЕ (ВАКЦИНАЛЕН СТАТУС) 2020 ПОТВРДА ЗА ВАКЦИНАЛЕН СТАТУС (ОПШТО)Download БАРАЊЕ ЗА ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ ЗА УПИС ВО УЧИЛИШТЕ ПРЕТСТАВКА ДО ДРЖАВЕН ПРОСВЕТЕН ИНСПЕКТОРАТ ПРЕТСТАВКА ДО ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.