Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Како ЦКБ лаже за безбедноста на алуминиумот во вакцините

Тврдењето на ЦКБ дека количината на алуминиум на кои се изложени децата според календарот за вакцинација е „безбедна“, е еднакво на научна измама – беше објавено од Џереми Хамонд Вовед   Една од легитимните грижи…

Студии за инјектирање на синтетички витамин К

Дали знаете дека витаминот К има „black box warning“, што претставува најстрого предупредување означено на упатството, коешто го издава FDA, кога има основани докази кои асоцираат на сериозна опасност при користење? Ако не…

За отвореното писмо на д-р Тереза Дајшер

  Во април 2019 година, д-р Тереза Дајшер објави отворено писмо до законодавците за опасностите од хуманата фетална ДНК, која е присутна во МРП вакцината, вакцините за варичела, хепатит А и во Pentacel (дифтерија,…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.