Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: д-р Матеја Черниќ

 

Mateja Černič, PhD, социолог, асистент предавач, Школа за напредни социјални студии (School of Advanced Social Studies – SASS) (Словениjа, ЕУ)

 

Тема на излагање на конференцијата:

Идеолошки конструкции на вакцинација

Социјалните аспекти на медицината и вакцинацијата, адјувантите, несаканите ефекти, контаминацијата на вакцината, имунитетот на стадото и повеќе…

 

 

За нејзината работа посетете еден од седниве линкови:

• Летно училиште за микробиогија – вакцини (2016): „Идеолошки конструкции на вакцинацијата“ – Матеја Черниќ (Видео)
• Д-р Матеја Черниќ – Симпозиум „ИНФОвакс“, Белград, 20.05.2018 година.(Видео)
• Зошто се спротивставувате на задолжителната вакцинација на децата? (Видео)
• Невистини за вакцинацијата.(Статија)

 

Доколку сакате да дознаете повеќе за Матеја Черниќ, кликнете овде.

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.