Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: Д-р Алма Демировиќ

 

Д-р Алма Демировиќ, PhD спец. патолог
научен соработник, Хрватско здружение на родители активисти (Хрватска, ЕУ)

 

Тема на излагање на конференцијата:

Ефикасност vs безбедност на вакцините

Задолжително вакцинирање во Хрватска – сите го препорачуваат, никој не презема одговорност кога работите ќе тргнат на лошо…
Приказ на случај.

 

 

 

За нејзината работа кликнете на следниве линкови:

– Разоткривање на хипокризијата во системот за вакцинирање (Видео)

– Дали хрватскиот парламент ја признава штетноста на вакцините? (Видео)

– Доктор зборува за ефектите од вакцинацијата врз нејзиното дете! (Видео)

– Крајно време е да го дигнете својот глас! (Видео)

– Не сум антиваксер, но не ги вакцинирам своите деца. (Статија)

Задолжителна вакцинација во Хрватска – сите ја препорачуваат, никој не презема одговорност кога нешто тргне наопаку. (Статија)

 

Прочитајте повеќе за д-р Алма овде.

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.