Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: д-р Матеја Черниќ

  Mateja Černič, PhD, социолог, асистент предавач, Школа за напредни социјални студии (School of Advanced Social Studies – SASS) (Словениjа, ЕУ)   Тема на излагање на конференцијата: Идеолошки конструкции на вакцинација Социјалните аспекти на медицината и вакцинацијата, адјувантите,…

За д-р Матеја Черниќ

  Матеја Черниќ својата диплома по социологија ја доби во 2006-та година, на Факултетот за општествени науки (тема: „Подемот на (турбо) – капитализамот“.). Од 2011 година работи како асистент на Факултетот за напредни социјални студии…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.