Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: Д-р Јована Стојковиќ

 

Доктор по медицина, специјалист по психијатрија.

Претседател е на Здружението на граѓани Право на избор, кое се залага за политика на доброволна вакцинација.

Здружението поднело петиција за расправа со преку 10.000 потписи од граѓани.

Претседател на движењето Живеам за Србија.

 

Тема на излагање:

Превенција vs Профит

Сѐ што не сте знаеле за малите сипаници (морбили), а сте можеле да прашате

Информации vs дезинформации во 21. век

 

 

 

Повеќе за д-р Јована прочитајте наследниве линкови:

 

Симпозиум „ИНФОвакс“, 20.05.2018 година, Белград (Видео)

–  Говорница, 08.06.2019 (Видео)

– Еден од несаканите ефекти од вакцинацијате е ненадејна смрт на новороденче! ( Видео)

– Државен непријател или Јованка Орлеанка (Видео)

– Не сакаме вакцинацијата да биде задолжителна за сите граѓани! (Видео)

– Вакцините претставуваат најголема опасност за нашите деца! (Видео)

– Фармацевтската мафија е заинтересирана само за профит, а не за здравје! (Видео)

– Медицинска етика на погрешно образуван притисок наместо информирана согласност (Видео)

 

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.