Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: Д-р Алма Демировиќ

  Д-р Алма Демировиќ, PhD спец. патолог научен соработник, Хрватско здружение на родители активисти (Хрватска, ЕУ)   Тема на излагање на конференцијата: Ефикасност vs безбедност на вакцините Задолжително вакцинирање во Хрватска – сите го препорачуваат, никој не презема одговорност…

За д-р Алма Демировиќ

Родена е на 12.06.1980 година, во Тузла. По струка е доктор, специјалист патолог. Претседател е на Хрватскато здружение на родители активисти (HURA). Се залага за вакцинација во согласност со позитивните законски прописи кои се однесуваат…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.