Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Д-р Сузан Хамфрис – Колективен имунитет (морбили)

 

Д-р Хамфрис објаснува како колективниот имунитет моментално не постои и не може да се постигне со сегашната генерација на вакцини.

 2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.