Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Вакцините И Имунитетот – Што Покажува Вистинската Наука?

Производителите на вакцини трошат милиони секоја година, притискајќи ја јавноста да верува дека вакцините создаваат имунитет и спасуваат животи... но, дали е тоа точно? ФАКТ: Вакцините создаваат само временски (краткорочни) антитела. Ова е…

Мит бр.4 – Колективен имунитет

  Мит: Вакцините обезбедуваат  „имунитет на стадото“  и се за доброто на општеството. Вистина: Колективен имунитет преку вакцинација не постои!       Теоријата за колективен имунитет е дека ако одреден процент на поединци (обично…

Д-р Ендрју Вејкфилд: За колективниот имунитет, за вакцинацијата, за МРП…

  Вакцинацијата го уништува природниот колективен имунитет     Здолжителноста на вакцините се базира на идејата дека таа е „потребна“ за да се постигне колективен имунитет, со цел да се „заштитат“ оние кои не можат…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.