Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ССО – Вебинар: Др Мириам Гросман (дел 2)

Д-р Мириам Гросман: Вистината за родот - дел 2   -Што е тоа родова сензитивност? - Што учат децата во родово-сензитивно образование? - Што вели историјата и науката за овие концепти?…

ССО – Вебинар:Др. Мириам Гросман (дел 1)

Д-р Мириам Гросман: Вистината за родот - дел 1   -Што е тоа родова сензитивност? - Што учат децата во родово-сензитивно образование? - Што вели историјата и науката за овие концепти? …

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.