Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: Весна Симонова

 

Весна Симонова, фармацевт, спец.фармакоинформатика, хомеопат, Македонско здружение за заштита на правата на пациентите „Здравје со игла не влегува“

 

 

Тема на излагање:

Алтернативни и докажани начини на превенција од заразни болести

Имаме ли алтернатива? Која превенција да се избере и зошто?

 

Повеќе за нејзината работа прочитајте на следниве линкови:

 

– За повисоките цели во медицината – дали ја оправдуваат нашата доверба? (Статија)

– Тунел С01Е17 – Вакцинација: за или против? (Видео)

– Код – Вакцини (Видео)

 

Нејзината биографија прочитајте ја овде.

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.