Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: Весна Симонова

  Весна Симонова, фармацевт, спец.фармакоинформатика, хомеопат, Македонско здружение за заштита на правата на пациентите „Здравје со игла не влегува“     Тема на излагање: Алтернативни и докажани начини на превенција од заразни болести Имаме ли алтернатива? Која превенција да…

За Весна Симонова

  Родена во Скопје на 18.03.1971. Студира на Фармацевтски факултет во Скопје (1989– 1993). Положува стручен испит и стекнува лиценца за работа (1994). Специјализира Фармакоинформатика со специјалистички труд од областа на Фармаковигиланца – наука за следење и…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.