Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: Д-р Јадранка Бибан

 

Д-р Јадранка Бибан, спец. гинеколог, нутриционист Основач на проектот 8-КА.

 

Тема на излагање:

Вакцините, свеста и Хипократ, некаде помеѓу нив…

Здравствена превентива.

Дали ја разбираме правилно?

Што недостасува?

 

 

Повеќе за работата на д-р Бибан, прочитајте на следниве линкови:

8-КА ЗДРАВСТВЕНА ЕДУКАЦИЈА И ЕКОЛОГИЈА

– Вистинската природа на имунитетниот систем (Видео)

– Топ Тема На Ваша Страна: Задолжителна вакцинација – да или не (23.04.2018) (Видео)

– ВАКЦИНИРАЈ, НЕ ВАКЦИНИРАЈ !?  (Видео)

– Најдобрите совети 27.2.2019 (Видео)

 

Нејзината биографија прочитајте ја овде.

 

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.