Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: Д-р Владимир Трајковски

 

Д-р Владимир Трајковски, редовен професор по човечка генетика, медицинска основа за инвалидитет, физиологија и функционална анатомија, нарушувања на спектарот на аутизам, Претседател на МНЗА (Македонија)

 

 

Тема на излагање на конференцијата:

Дали вакцините имаат улога во настанувањето на регресивната форма на аутизмот?

 

 

Доколку сакате да дознаете повеќе за проф. д-р Владимир Трајковски, кликнете овде.

За неговата работа прочитајте повеќе на следниве линкови:

 

 

Посетете го неговиот Youtube канал, Facebook, Тwitter, Linkedin или Instagram профил.

 

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.