Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: Д-р Јадранка Бибан

  Д-р Јадранка Бибан, спец. гинеколог, нутриционист Основач на проектот 8-КА.   Тема на излагање: Вакцините, свеста и Хипократ, некаде помеѓу нив… Здравствена превентива. Дали ја разбираме правилно? Што недостасува?     Повеќе за работата на д-р Бибан, прочитајте на следниве линкови: – 8-КА…

За д-р Јадранка Бибан

  Д-р Јадранка Бибан е родена на 31 03 1964 година, СФРЈ, СРМ. Медицински Факултет и Специјализација по Гинекологија и Акушерство заврши во Скопје (Универзитет Кирил и Методиј). Во своето 28 годишно работно искуство, работела како: 1991…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.