Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Медиумите ја поттикнуваат хистеријата за Омикрон, покажуваат со прст кон невакцинираните

Д-р Роб Веркерк ги истражува ризиците од донесување политички одлуки во отсуство на научни докази во врска со претераната реакција на варијантата Омикрон: „Веднаш штом хистеријата на Омикрон се појави на насловните страници,…

Дали претерано реагираме на Омикрон?

  СЗО и секако медиумските мрежи повторно во акција за дигање паника. „Нова варијанта на КОВИД! Поопасна, пострашна, поинфективна... Вакцинирајте се, само тоа е спасот... Невакцинираните повторно криви за сите букви од грчката азбука...“…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.