Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019:Д-р Лидија Гајски

Д-р Лидија Гајски, спец. интернист. (Хрватска, ЕУ)   Тема на излагање: Вакцинирање – здравствена потреба или догма без основа? Проблематични страни на вакцинирањето Етички аспект на законската обврска       Ако сакате да дознаете повеќе за д-р Лидија, кликнете овде.   За нејзината…

За д-р Лидија Гајски

Родена е во Загреб, каде што дипломирала на Медицинскиот факултет. Добитник на Ректоровата награда како најдобар студент на генерацијата. Специјализира интерна медицина при Универзитетската болница во Загреб. Работела како интернист на Универзитетската клиника…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.