Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Д-р Тетјана Обуканич – Природниот Имунитет И Вакцините

Д-р Tetyana Obukhanych е автор на Илузијата за вакцините – Како вакцинацијаta го компромитира нашиот природен имунитет и што можеме да направиме за да го вратиме нашето здравје.

Во нејзината книга, таа дава поглед на вакцинацијата, кој е радикално различен од конвенционалните теории. Д-р Тетјана Обуканич, студирала имунологија во некои од најпрестижните медицински институции во светот. Докторирала на имунологија на Универзитетот Рокфелер во Њујорк и постдокторска обука на Медицинскиот факултет во Харвард, Бостон, М.А. и Универзитетот Стенфорд во Калифорнија.
2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.