Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Тетјана Обуканич – Иднината на имунитетот

Презентација на Tetyana Obukhanych за имуниот систем – Антивирусна и антибактериска одбрана и фактори на животната средина кои го потиснуваат или го повредуваат имунолошкиот систем.

Конференција за иднината на имунитетот – Линвуд, Вашингтон (11 март 2017)2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.