Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Д-р Сузан Хемфрис: Натриум аскорбат/Витамин Ц како третман на голема кашлица

  Д-р Хемфрис е конвенционално образован лекар кој работеше во конвенционалните болнички системи од 1989 до 2011 година како интернист и нефролог. Таа ја напушти  конвенционална болница во која работеше, по своја…

Успешниот третман за лечење на КОВИД-19 со хидроксихлорокин е закана за продажбата на било која вакцина!

Со почетокот на пандемијата на САРС-КОВ-2, почна потрагата по евентуална директна или супортивна терапија за КОВИД 19. Прв на листата, покрај супортивните терапии беше хидроксихлорокинот (HCQ). Текот на приказната за хидроксихлорокинот за време…

Витаминот Ц и КОВИД-19

    Според Orthomolecular Medicine News Service, како и според многу истражувања, има само еден постоечки третман за новиот корона вирус - витаминот Ц.   Витаминот Ц го поддржува вашиот имунолошки систем. Витаминот Ц помага…

Како се третираат морбилите? – Природни лекови кои ќе Ви помогнат да ја победите инфекцијата

-Антисептичките и антиоксидантните својства на куркумата ја прават ефикасна во ублажување на симптомите на морбилите; -Постои директна врска помеѓу малите сипаници и недостаток на витамин А, а тоа може да резултира во сериозни…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.