Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Експерт предупредува: Предлозите на СЗО би можеле да им го одземат суверенитетот на нациите, да создадат светска тоталитарна држава

  Во интервју за The Defender, д-р Френсис Бојл,  ги повика федералните и државните влади на САД веднаш да излезат од СЗО - Објавено на Children's Health Defence     Тајни преговори се одржаа неодамна во Женева,…

СЗО повторно признава: Вакцината против полио предизвикува епидемии на полио во Африка

Ширењето на болести предизвикани од вакцини (вакцинален сој на вируси) не е ниту нова, ниту непозната појава кај „живите“ вакцини. Особено е изразена кај оралната полио вакцина. Иако здравствените власти секогаш велат дека…

Дали можеме да веруваме на СЗО за КОВИД 19

  Светската здравствена организација е специјализирана агенција на Обединетите нации, основана во 1948 година со цел понатамошна меѓународна соработка за подобрa состојбa во јавното здравство. Ѝ беше даденo широко овластување според нејзините начела…

По 20 години истражување – катастрофа со Денгаваксија, а што ќе се случи со избрзана вакцина за КОВИД 19?

  Развојот на вакцините е тема што се наоѓа во сечија мисла, бидејќи светот се обидува да најде начини како да го заштитиме нашето здравје и здравјето на нашите најблиски од корона вирус.…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.