Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Витаминот Ц и КОВИД-19

    Според Orthomolecular Medicine News Service, како и според многу истражувања, има само еден постоечки третман за новиот корона вирус - витаминот Ц.   Витаминот Ц го поддржува вашиот имунолошки систем. Витаминот Ц помага…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.