Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Систематски преглед: Сериозни штети од КОВИД вакцините

Д-р Мариен Демаси е истражувачка медицинска репортерка со докторат по ревматологија, која пишува за онлајн медиуми и највисоки медицински списанија. Повеќе од една деценија, таа продуцираше ТВ документарни филмови за Австралиската радиодифузна корпорација…

Федералната влада во САД ги следи невакцинираните, Македонија во чекор со дигитализацијата

    На кратко: -Владата на САД тајно ги следи оние кои не добиле КОВИД инјекција, или се само делумно вакцинирани, преку претходно непозната програма за надзор дизајнирана од Националниот центар за здравствена статистика на САД…

Правни постапки во однос на правото на избор при вакцинација

Правото на информирана согласност на родителите за вакцинација, е законски основана категорија, која е е потиснувана, сокривана од јавноста. Многумина не знаат дека таа постои, и на неа родителите имаат право според позитивните…

Прашања – упис првачиња

Прашање: На објавениот список за запишани првачиња го нема името на моето дете. Како треба да постапам? Прашање: Добив писмено известување дека моето прваче нема да биде запишано во училиште. Како треба да…

21 студија кои покажуваат дека наложувањето на КОВИД вакцини не се заснова на наука

Студиите подолу покажуваат како наложувањето за вакцина против КОВИД не дава севкупна здравствена корист за заедницата, па дури и можат да бидат штетни. -Објавено на Childrеn's Heаlth Defense     Секојдневно слушаме како…

АХЛ на САД сè уште не може да го потврди нивото на алуминиумски адјувант во вакцините инјектирани кај бебињата

„После 6 месеци Агенцијата за храна и лекови на САД сѐ уште не може да го потврди количеството на алуминиумски адјувант во детските вакцини, покрај тоа што студија пронајде значителни дивијации во различни…

Над 28 000 смртни случаи, над 2.6 милиони повреди по КОВИД вакцините пријавени во EudraVigilance – Што велат членовите на Европскиот парламент?

  Базата на податоци на Европската унија со извештаи за сомнителни реакции на лекови е EudraVigilance и тие сега известуваат за 28.103 жртви и 2.637.525 повреди, по инјекциите за КОВИД-19.     Базата на податоци…

„Универзалните“ препораки на ЦKБ за вакцинација против хепатит Б кај новороденчиња – засновани на претпоставки

  Ова е последниот дел од серијалот за хепатит Б вакцината, што го испитува образложението на ЦКБ за неговата универзална препорака за вакцинација на новороденчиња против хепатитис Б. Првиот дел го истражува…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.