Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Зошто mRNА вакцините предизвикуваат несакани реакции особено по втората доза

Како што беше очекувано и предупредувано од многу експерти, сведоци сме на многу несакани реакции од почетокот на вакцинацијата против КОВИД-19. Секако станува збор за оние реакции кои се пријавени по релативно краток…

200 сигнали за повреди поврзани со вакцинацијата

  Медиумите, вашиот педијатар, политичарите и здравствените власти како и CDC и FDA тврдат дека вакцините се недвосмислено безбедни и ефикасни. Па, зошто стотици рецензирани студии укажуваат точно на спротивното, што е и случај…

Како jавната политика за вакцините го нарушува правото на информирана согласност

  „Владата постојано ја лаже јавноста за важни прашања. Мејнстрим медиумите послушно служат за производство на согласност за криминални политики“. - Џереми Р. Хамонд     Јавната политиката за вакцините ја третира целата популација како субјекти…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.