Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Пронајдена ДНК од фетални клетки во вакцина!

Италијанската организација Корвелва, неодамна објави нови податоци во врска со употребата на абортирани фетални клетки во производството на вакцините. Извештајот ги прикажува добиените резултати од анализата на MRC-5 клетките, особено оние што…

Пронајден целосен машки геном од абортирано бебе во вакцина

(Natural News) Вакцините вообичаено во својот состав содржат клетки од абортирани човечки фетуси познати како MRC-5 и WI-38. Центарот за контрола и превенција од болести отворено ги објавува вакцините кои ги содржат…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.