Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019:Љупка Еленова

  Љупка Еленова – адвокат по граѓанско, деловно, семејно, наследно, облигационо право.   „Родена сум 1982 година, во Скопје. Правен факултет завршив во 2005 година. Од 2010 година, работев како адвокатски стручен соработник, а од февруари 2018…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.