Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

7 деца парализирани од вирусот на полио од новата вакцина против полио

  Седум деца биле парализирани од детска парализа добиена од вакцина, поврзана со новата вакцина против детска парализа nOPV2 развиена од Фондацијата Бил и Мелинда Гејтс, според здравствените власти во Демократска Република Конго и…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.