Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

„Фактите“ на Вистиномер

Вистиномер рецензираше пост на претседателот на Здружението ОД НАС ЗА НАС Скопје, Гордана Гоџо искривувајќи ја вистината и селективно прикажувајќи информации, кои секако одговараат на омилената наратива дека вакцините спасуваат животи. Рецензијата започнува и…

9 факти за вакцините против грип

Лекари за информирана согласност (Physicians for Informed Consent) е непрофитна организација, коалиција на доктори од целиот свет, кои се фокусирани на медицина базирана на докази и информации во полето на вакцинацијата кај деца…

25 причини да се одбие вакцината Гардасил

Роберт Ф.Кенеди, Јуниор, Видео презентација на Денот на науката, за Гардасил: „Многу од работите кои ќе ги кажам денес би биле клевета, ако не беа вистина. А ако не се вистина, тогаш Мерк…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.