Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Дали вирусите се наши непријатели?

Зошто природните вируси се важни?   Науката открива дека изложувањето на  вообичаените вируси  во детството, подоцна го намалуват ризикот од здравствени проблеми, вклучувајќи го и ракот. Фармацевтските компании и медицинскиот систем сакаат да…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.