Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Д-р Ендрју Вејкфилд: За колективниот имунитет, за вакцинацијата, за МРП…

  Вакцинацијата го уништува природниот колективен имунитет     Здолжителноста на вакцините се базира на идејата дека таа е „потребна“ за да се постигне колективен имунитет, со цел да се „заштитат“ оние кои не можат…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.