Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ЦКБ одбива да ја објави корекцијата на својата студијата за маски

Институтот Браунстоун има објавено многу ригорозни, доверливи, висококвалитетни докази во последните две години, со кои се докажува и потврдува дека заклучувањата за КОВИД, затворањето на училиштата, наложувањата за носење маски за лице биле…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.