Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Медиумите ја поттикнуваат хистеријата за Омикрон, покажуваат со прст кон невакцинираните

Д-р Роб Веркерк ги истражува ризиците од донесување политички одлуки во отсуство на научни докази во врска со претераната реакција на варијантата Омикрон: „Веднаш штом хистеријата на Омикрон се појави на насловните страници,…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.