Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Научна конференција 2019: Нина Атанацковиќ Суломар

 

Нина Атанацковиќ Суломар, правник (Србија)

 

Тема на излагање:

Информираната согласност и нејзините исклучоци – Конференција Овиедо

Дискриминација на невакцинираните во однос на вакцинираните деца во контекст на меѓународното право

 

 

Повеќе за Нина, прочитајте овде.

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.