Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

75 студии и написи против затворање на училиштата во КОВИД пандемијата

Повторно одложување на школската година, повторно дебата за маските и децата, повторно децата на тапет во контекст на пандемијата со КОВИД 19.   Но, што се постоечките докази во врска со оваа тема до…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.