Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

„Фактите“ на Вистиномер

Вистиномер рецензираше пост на претседателот на Здружението ОД НАС ЗА НАС Скопје, Гордана Гоџо искривувајќи ја вистината и селективно прикажувајќи информации, кои секако одговараат на омилената наратива дека вакцините спасуваат животи. Рецензијата започнува и…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.