Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Студија: Вакцинираните луѓе може да играат клучна улога во еволуцијата на поопасни варијанти на КОВИД

  Според истражувањето објавено неодамна во Scientific Reports, најголем ризик за воспоставување вирус отпорен на вакцина се јавува кога голем дел од населението е веќе вакцинирано, но преносот не е контролиран, пренесеChildren's Health Defense.…

Како вакцинираните деца ги заразуваат невакцинираните (ротавирус)

Со илјадниците статии од мејнстрим медиумите кои ги обвинуваат невакцинираните за предизвикување на епидемии на болести, оваа статија ќе обезбеди неопходна противтежа со приказ како вакцинираните можат и ги заразуваат невакцинираните…     Истражувачката…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.