Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Дали можеме да веруваме на СЗО за КОВИД 19

  Светската здравствена организација е специјализирана агенција на Обединетите нации, основана во 1948 година со цел понатамошна меѓународна соработка за подобрa состојбa во јавното здравство. Ѝ беше даденo широко овластување според нејзините начела…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.