Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Прашања – упис првачиња

Прашање: На објавениот список за запишани првачиња го нема името на моето дете. Како треба да постапам? Прашање: Добив писмено известување дека моето прваче нема да биде запишано во училиште. Како треба да…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.