Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Џули Гербердинг продаде акции во вредност од 9,1 милиони долари – дали скока од бродот?

    Поднесоците во Комисијата за хартии од вредност на САД (SEC Securities and Exchange Commission) откриваат дека претседателот на Мерк за одделот за вакцини - Џули Гербердинг, продала над половина од акциите што…

Што се случува со морбилите? Науката и политиката за искоренувањето на морбилите

Ова видео е специјален референтен извештај со коментар на Барбара Ло Фишер, коосновач и претседател на Националниот информативен центар за вакцини (NVIC) во Америка. Медицинската литература служи како основа за овој преглед на…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.