Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Експерт предупредува: Предлозите на СЗО би можеле да им го одземат суверенитетот на нациите, да создадат светска тоталитарна држава

  Во интервју за The Defender, д-р Френсис Бојл,  ги повика федералните и државните влади на САД веднаш да излезат од СЗО - Објавено на Children's Health Defence     Тајни преговори се одржаа неодамна во Женева,…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.