Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Пронајден целосен машки геном од абортирано бебе во вакцина

(Natural News) Вакцините вообичаено во својот состав содржат клетки од абортирани човечки фетуси познати како MRC-5 и WI-38. Центарот за контрола и превенција од болести отворено ги објавува вакцините кои ги содржат…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.